HTML

We Are The Disco

ahol trendy és wendy, oda kell menni

***LADIES NIGHT ***
November 28.@Ibolya Presszó

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (23) 2009 (7) 2010 (3) amber smith (1) basszameg (1) béla (1) belányi (3) brúszvillisz (1) buli (28) chachacha (1) che sudaka (1) corvintető (6) csaj (1) csajbuli (1) dj (1) fogasház (1) gd (1) gödör (2) gumipop (1) hajó (2) hálaadás (1) hangmás (1) hb (4) horvátország (1) hs7 (5) ibolya (3) inkei (3) instant (2) johnny drama (1) justice (1) kertem (1) killers (1) kiscsillag (1) kolin (1) kőszeg (1) kraak and smaak (1) ladies night (1) megaházibuli (1) megújító buli (1) moog (2) mozi (1) népipapa (4) nyár (2) pálya (1) pitu (1) poolek (1) quimby (1) soerii (1) spytánc (1) symbol (1) szakítós (1) száund (1) szeparé (1) sziget (3) szilveszter (1) szülinap (5) tack hajó (1) toldi (1) trafó (4) valusek (1) vasaltszendvics (1) vittula (2) zp (3) zsúr (3) Címkefelhő

2008. december 5. péntek - mi vagyunk a rock, mi vagyunk az élet

2008.12.07. 20:36 .:tw:.

sziget óta vártuk a fantasztikum soerii&poolek koncertet, hiszen nem elég, hogy "soerii&poolek tudja a legjobb ügyet", hanem wendy is csodajo barátságba került supernem szabival, így egyértelmű volt, hogy kihagyhatatlan program lesz a pénteki a38-as koncert. mivel csak hajnali 1 körül kezdett a banda, először a parázsba ültünk be, majd a vadiúj  minyont terveztük, ám garamté jelentett előre, hogy bement és borzalom sznob az a hely, mindenki kiskosztümben, meg elegánt szerkóban feszeng, így jobbnak láttuk, ha rögvest a hajóra megyünk és rovunk felesleges köröket.

épp az anna end dö barbizra értünk oda, ami egyenlő volt a magyar guánóépsz nagyon béna kiadásával, dzsémi vincseszterrel az élen, akinek nevét meghallva és fejét meglátva egyből kisül az agyunk, így már az első percekben láttuk, ez nem a mi zenénk lesz. az hagyján, hogy anna (akiről katkával megpróbáltuk megtippelni, hány éves, de lehetetlen volt, mint később kiderült 36 a kora) a magyar juliette lewisnak hiszi magát, de miért kell szinte csak és kizárólag béna feldolgozásokat játszaniuk, olyanokat mint blackájdpísz? 

nem tudom, miért, de trendy a helyszínen eltitkolta, hogy ő bizony tudja ki ez az anna, a szörvijvör nyertese, és hogy ők léptek fel lenikrevic előtt, ami szintén nem jutott eszébe trendynek, csak az, hogy valami sztár előtt. annyit mondanánk csak, hogy a zenekar honlapja ezzel a nyitómondattal kezdődik: 2004 szeptemberében alakult a zenekar Budapesten, Pásztor Anna és jómagam Pásztor Sámuel alapító tagok „jóvoltából". utánuk is olvastam másnap, és megtudtam, hogy anna bizony nemcsak a szörvijvörben szerepelt, hanem egészen fiatal kora óta tehetéséges táncos is, végigtáncikálta a világ legnagyobb tánciskoláit londontól new yorkig. ebből a tudásából sok mindent megcsillogtatott a koncerten is.

a legrosszabb az volt, hogy az orrbár be volt zárva, igy semmilyen menekülési lehetőség nem volt, kb a wc-be tudtunk volna csak beülni. azt azért nem vállaltuk, ezért akaratunk kívül végig kellett néznünk ezt a borzalmat.

ám aztán jöttek szőriék, és mi széles vigyorral a fejünkön álltunk meg ugráltunk, és üvöltöttük, hogy páblóháni tibi, aki megintcsak hátizsákkal lépett a színpadra (ezt majd meg is kell egyszer tőle kérdezni, hogy mi ebben a koncepció), és jött a kedvenc törpénk az abszinttal, meg a sztriptízlányok, és a legvégén meg babalábfejeket dobáltak. és annyira jó volt üvölteni, hogy tedd össze a tenyere, amikor minden paraszt integet, meg eltonjohneltonjohn ez igy nem mehet tovább.

ime néhány fotó garamté jóvoltából, katt a képre!

aztán anillát és wendyt fotózta le egy professzionális fotós, ezt is megmutassuk. figyeljétek a babalábakat. wendynek szuperül illik is majd a kurva cipője elnevezési arany tűsarkújához, amiből csak fél pár van neki.

és itt végét is szakasztanánk a történetnek, mert mint a kisangyalok siettünk haza a koncert után, azóta pedig nem is történt velünk semmi érdekes, ha csak annyi nem, hogy múlt pénteken voltunk dídínél hurkapartin, a móriczon gyülekeztünk, mint valami szalagavatós banda, és hidegre való tekintettel csodás italt fogyasztottunk, amihez csak ezt a képet mutatnánk, egy szót se fűzünk hozzá:

2 komment

Címkék: 2008 hajó soerii poolek

A bejegyzés trackback címe:

https://trendyandwendy.blog.hu/api/trackback/id/tr73809954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kenyelmetlen 2008.12.15. 15:37:23

tipli nelkul tul sem eltem volna az idei nyarat - mindenkepp az utobbi ev egyik fenypontja, hogy ratalaltam a sarki kisboltban!
(bela)

genetikus 2009.01.07. 01:10:43

na, végre az is kiderült ki üvöltötte a páblóhánitibit ... én egy hónapja ki lettem közösítve a szőriéspulek miatt a barátaim által, de nekem a jobb... a tiplihez sok sikert :-)
süti beállítások módosítása