HTML

We Are The Disco

ahol trendy és wendy, oda kell menni

***LADIES NIGHT ***
November 28.@Ibolya Presszó

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (23) 2009 (7) 2010 (3) amber smith (1) basszameg (1) béla (1) belányi (3) brúszvillisz (1) buli (28) chachacha (1) che sudaka (1) corvintető (6) csaj (1) csajbuli (1) dj (1) fogasház (1) gd (1) gödör (2) gumipop (1) hajó (2) hálaadás (1) hangmás (1) hb (4) horvátország (1) hs7 (5) ibolya (3) inkei (3) instant (2) johnny drama (1) justice (1) kertem (1) killers (1) kiscsillag (1) kolin (1) kőszeg (1) kraak and smaak (1) ladies night (1) megaházibuli (1) megújító buli (1) moog (2) mozi (1) népipapa (4) nyár (2) pálya (1) pitu (1) poolek (1) quimby (1) soerii (1) spytánc (1) symbol (1) szakítós (1) száund (1) szeparé (1) sziget (3) szilveszter (1) szülinap (5) tack hajó (1) toldi (1) trafó (4) valusek (1) vasaltszendvics (1) vittula (2) zp (3) zsúr (3) Címkefelhő

2008. augusztus 13. szerda - meguntam félni, kockacukor

2008.08.14. 13:56 trendy&wendy

naaaa,elkezdődött, végre végre itt a sziget.

az előző évek rutinjával ellentétben idén hajóval közelítettük meg a helyszínt, így sikerült kikerülnünk a kibaszottnagy tömeget, egy percbe telt érvényesíteni a karszalagokat, bár wendynek nem hajtogatták vissza, ezért levágatta és utána egy öngyujtóval kellett visszaperzselni, egy kicsit aggódtunk, hogy meggyullad az egész karja vagy leég az egész szalag.

a hajókázáson igazi sztárdömpinggel utaztunk, egyrészt a kft tagjaival, akikkel nem beszélgettünk, és a kezdetfiajival, akik miután kiderült a wntun lépnek fel, kérdezték, hol is van az, mondjuk nekik, itt meg itt, erre a zemen, mint aki tényleg érti bólogat is, majd megkérdezi:: de akkor egyenesen északnak kell menni? mi meg: mi van? mondjuk h a főúton gyalogoljatok, ott lesz. milyen északnak? honnan tudjuk merre van észak? mindenesetre a partraszállás után nem láttuk, merre veszik az irányt, ám több, mint valószínű, hogy megtalálták, mert valusek volt a koncertjükön...

megérkezve trappoltunk is a sátorhoz letenni a cuccokat, aztán a mgmt-re, aztán a mr2-höz a bizsura, ami szerintünk szar, rettentő béna szövegek és idegesítő hangú lány, belányi imádja a messengerén is ez van ezermillió éve: belányi z. - bizsu,tánc. üldögéltünk, üldögéltünk, feltünt a színen teszler, aki szegény elmondta, hogy tönkrement az élete, és kétezernyolc mégsem a nagy találkozások és összejövések éve, én meg mondtam, igen ez sajnos igaz. trendy közben el-el tünedezett, mert hergelte a konci. aztán jött a gonzó, amit márcsak lovasbé miatt is néztünk, de az is uncsi volt, még mielőtt takács eszter és a giumizsuzsi borzalmán is ottragadtunk volna, inkább felkerekedtünk, mentünk a hosszú utakon, néztük a tömeget, megállapítottuk, hogy mindkettőnknek be kéne ülnünk a rabbi tanácsára, hogy adjon választ nehéz magánéleti gondjainkra, bár trendy inkább a lelki betérőt választaná, vettünk valuseknek egy csomó gyümölcsöt, mert a diétáján a gyümölcsnapon volt épp, utána megnéztük egy kicsit az elenis moriszettett, bemmentünk a vipbe, ahol ittunk páleszt, de nem hatott, játszottunk a mágneses korongasztalon, valusek és eliot tisztára megvertek minket, utána álltunk, feltűnt a színen navigátorattila, valusek röhögött h nem jut eszünkbe egy tavalyi lány neve, akivel a vipben összeismerkedett tavaly (még mindig nem jut eszünkbeeeeeeee) és aztán, aztán valusek leköpte wendyt. igaz csak vízzel, erre wendy kért egy kortyot navigátorattila söréből és leköpte valuseket (valuseknek így nem csak pálinka szaga volt, mert bármily meglepő ő is döntötte a pálinkákat és könyörgött h vegyük be a szeszcsempészésbe is, döbbenet), de egy szomszéd nőre is ment egy kicsi, ami nem igazán tetszett a nőnek, aztán én is köptem egyet, de valusek szerint nemtok hegyeset, erről készült is egy video, remélem nemsokára fel is tudom tenni majd. aztán mivel nem hatott semmit az ital, vettünk mégegy páleszt, és mentünk a kooksra.

nekem ekkorra már tisztára lemerült a telefonom, úgyhogy átirányítottam magam valusekhez, ami nagyon hasznos volt, mivel kb egy óra múlva elvesztettük egymást, még a delikvent hebitszen ott volt, ahol feltűnt anilla is végre, de mi elmentünk a hs7 dj szettre, valusek meg maradt a hiphopon. ekkor derült ki, hogy anilla telója is lemerült, ugyh csodás volt, fogalmunk se volt mennyi az idő és nem tudtunk senkinek se jelezni, ugyhogy vállatt vontunk és táncolgattunk is szücskrisztiánék (jobban mondva szücsi) szettjére, anilla nyakonönötte magát egy csomo borral, aztán indulni is kellett kiscsillagra, mert az a38 szííínpad ugyebár igencsak kint van a picsában. odaértünk és végre megvolt a nap első legjobb koncerje - mint vinczebarbi találón fogalmazott utána: ez egy olyan zenekar, hogy sokszor szar a koncerjük, de most jó volt. gyakran játszanak szarul, de jól is tudnak játszani.

ezután már éreztük, elég a jóból, trendyt hátrahagytuk (találtunk a földön egy bazinagy csavarhúzót, azt odaadtuk trendynek, hogy legyen nála önvédelemnek, csak a biztonságiak ne lássák meg, mert szúróeszköznek is minősülhet) és anillával elindultunk haza, munkvera is csatlakozott, így együtt ugrottunk be a taxiba, amely repítette is fáradt lábainkat az ágy és a pihenés felé.

ma este kaiser chiefs, juhéééééé....

4 komment

Címkék: sziget buli nyár kiscsillag 2008 hs7

A bejegyzés trackback címe:

https://trendyandwendy.blog.hu/api/trackback/id/tr6615730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.08.14. 14:22:02

Kasier Chiefs is a must, én mondom. Ott kell lennem, aztán Jamiroquai-on meg nem.

bela 2008.08.15. 10:46:11

a kockacukor micsinal a cimben?

bêla (törölt) 2008.08.18. 12:21:33

ja hulye vagyok, vagyis muveletlen
süti beállítások módosítása