HTML

We Are The Disco

ahol trendy és wendy, oda kell menni

***LADIES NIGHT ***
November 28.@Ibolya Presszó

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (23) 2009 (7) 2010 (3) amber smith (1) basszameg (1) béla (1) belányi (3) brúszvillisz (1) buli (28) chachacha (1) che sudaka (1) corvintető (6) csaj (1) csajbuli (1) dj (1) fogasház (1) gd (1) gödör (2) gumipop (1) hajó (2) hálaadás (1) hangmás (1) hb (4) horvátország (1) hs7 (5) ibolya (3) inkei (3) instant (2) johnny drama (1) justice (1) kertem (1) killers (1) kiscsillag (1) kolin (1) kőszeg (1) kraak and smaak (1) ladies night (1) megaházibuli (1) megújító buli (1) moog (2) mozi (1) népipapa (4) nyár (2) pálya (1) pitu (1) poolek (1) quimby (1) soerii (1) spytánc (1) symbol (1) szakítós (1) száund (1) szeparé (1) sziget (3) szilveszter (1) szülinap (5) tack hajó (1) toldi (1) trafó (4) valusek (1) vasaltszendvics (1) vittula (2) zp (3) zsúr (3) Címkefelhő

2008. november 8. szombat - zseledli és gumedli

2008.11.09. 17:54 .:tw:.

sajnálatos módon a múlt szombati szőr és polek koncert elmaradt, és mivel nagyon hullák voltunk - még a pénteki fánzin helovínról is 11-kor eljöttünk - az otthon maradás mellett döntöttünk.

ez a szombat is elég laposnak ígérkezett - buli ügyileg mármint - sőt még az eső is szakadt, de anilla jófej mód felajánlotta tutuka kecóját, hogy ott iszogassunk, pláne hogy rengeteg ital megmaradt az elmúlt idők házibulijaiból.

kaja gyanánt anilla elénk rakott egy kis zacskókból álló nagy tál gumicukor halmot, amit a lidl-ben vásárolt 600ft-os áron, és nagyon vicces hotdog, meg hamburger meg tehénke formájú gumidolgok voltak benne. szegény wendy éhes is volt egy kicsit, de mivel normál kaja nem volt, rábeszéltük, hogy egye meg a hotdog formájút, az olyan, mintha normál étel lenne- van benne minden, sajt, virsli, kenyér, mustár , kecsap. és valóban úgy is ette, mint egy igazi hotdogot, a virslit ki is hagyta vega lévén.

csapatunk új tagja, fkriszti, akit nikike kisgyermek kora óta ismer, a gumicukrok láttán egy remek vodka-gumicukor receptet mesélt, miszerint vodkába kis gumedli macikat teszünk, 1-2 napig a mélyhűtőben tárolva a kis gumedli macik megnőnek, magukba szívják a vodkát, és máris fogyasztható. nekünk persze rögtön felcsillant a szemünk, és már nyomattuk is az egyik zacskó macit egy pohár vodkába, majd be a mélyhűtőbe. trendy olyannyira izgatott volt, hogy kb 20 percenként kérdezte, kész van-e már a gumedli, de fkriszti mindig hozzátette, hogy annak legalább 1 nap kell, míg megszívja magát. 

ez a gumicukor téma nagyon felpörgetett minket, nikikének még az is eszébe jutott, hogy gimiben volt 2 termék, aminek zseledli és gumedli volt a neve, az egyik savanykás volt, a másik meg édes. nekem semmi nem ugrott be ezzel kapcsolatban, ami azért is fura, mert általában nikike az, aki mindent elfelejt. és ez még csak az első emlékkép volt, amely törlődött trendy agyából.

trendy azt is elfelejtette, hogy 2001 környékén a komjádinál lévő pizzériás felett lévő fitness klubba jártak tornázni, így négyesben, anilla, nikike pkati meg ő. anilla még a szerelésére is emlékezett: bazinagy pepejeans póló+tapadó cicanadrág, amiben manapság tök menő lenne, és hogy mikor trendy disszidált lándonba a még érvényes bérletét odaadta anillának, akinek sajnos az örs vezér tértől igen messze volt a komjádi, nem is járta le teljesen. 

és ekkor fkrsizti is közbeszólt, hogy ő meg arra emlékszik, mikor trendyvel és nikikével a zp-be mentek bulizni, és hogy nikike az elegáns kis arany táskájából előhúzta a vodkás üveget, trendy meg a bombát, igen, a BOMBA energiaitalt, és ott a zp előtt keverték valami mocsadék üvegben, de sietni kellett, mert épp trendy akkori kedvence, fatboy slim csendült fel, amire őrült módon tombolni kezdett, de a buli sajnos nem volt örömteljes, mert ahogy akkor trendy mondta, megfogta egy cigó fiú a fenekét. szegény fkrisztit mindez annyira sokkolta, hogy soha többet nem tette be a lábát a zp-be és trendyékkel is kerülte a bulizást. trendy saját maga is elismerte, hogy félelmetesen ostoba és mocsadék lány képét mutatta 2001-ben, nem is érti, hogy történhetett ez.

ekkor vált világossá, hogy bizony trendynek a egész 2001-es év törlődött, mert váltig állította, hogy ő sose ivott vodkabombát. aztán szépen lassan felsejlett benne, hogy valóban lándonból a vodka+bomba kombót hozta haza. kis estimese keretében felidézte, hogy igen lándonban annyira csóró volt, hogy a legócskább szupermárketbe jártak körömlakklemosóból készült vodkát venni és mellé az egy pennibe kerülő energiaitalt vedelték, hogy még jobban pörgesse őket a körömlakklemosó, aztán hazatérve is bevezette trendy ezt a ivásmódot. anilla elmondása szerint eléggé furcsállotta ezt az egyveleget, de nem igazán lázadozott, csak pofavágva itta, nikikének meg nagyon tetszett, mert hozzá mindig közel álltak ezek az ízek.

miután kiderültek ezek a botrányos dolgok, jobbnak láttuk elindulni a vittulába, ahol vinczebarbi (hol máshol!?) ünnepelte a szülinapját. mire odaértünk kb mindenki lelépett a dürerbe, vinczebarbinak szerencsére még sikerült azért sok boldogságot kivánni. csak az okos joob sanyi maradt ott, aki boldogan pattant mellénk, mert szerinte az égből emelkedtünk le a vittulába. aggodalmaskodva mesélte, hogy lehet neki látomásai vannak, mert a kublung férfivécé pisszoárja fölött a mi matricánkat látta és nem nagyon hitt a szemének. boldogan megnyugtattuk, hogy bizony nem álmodott, tényleg a mi matricánk az, bár fogalmunk sincs hogy került oda. joob sanyi szorgosan tett zsebre több matricát is, megígérte, ő is terjeszteni fogja. aztán csillogó szemmel meséltünk neki a vodka-gumicukor csodájáról, és ő is ajánlott egy szuper dogot, miszerint narancsba kell beleinjekciózni a vodkát. el is kezdtünk tanakodni, hogy vajon honnan szerzünk injekciót, míg végül wendynek eszébe ötlött, hogy a nyóckerben van tűcsere program, ahol az automatából lehet steril tűt adagolni. aztán hosszan terveztük, hogy milyen gyümölcsökbe fogjuk nyomatni a vodát és mekkora megpakolt gyümölcskosarakkal fogunk érkezni a szigetre jövőre.

nikike egyre jobban aggódott, mert egy régi ismerőse írogatott neki, hogy merre van, micsinál, de érezte, nem nagyon tetszene az illetőnek a vittula. az ismerőst nikike gyöngyös salsa zolinak keresztelte, mivel egy ósdi salsa estén ismerte meg a tánctéren, ahol egy rossz mozdulat miatt szétszóródtak a nyaklánca gyöngyei, a fiú pedig hős lovagként segített neki, nikike pár perc után a kezébe nyomta a névjegyét, hogy küldje el a címére, ha talál még a tánctéren pár gyöngyöt. így is történt, a fiú feladta levélben a kincseket, aztán kiderült róla, hogy nem is zoli, hanem zsolt, de a vittula tényleg nem tetszett neki.

aztán kiderült, hogy már majdnem fél három, ideje volt hazamenni, a vittula is majdnem bezárt már, csak egy két részeg aludt az asztalokon és egy fura rocker az egyik sarokban valami regényt olvasott és mellé tejet ivott. gondoltunk ez egy szép lezárás, ezért gyorsan bepattantunk egy táxiba és repültünk is az ágy felé

 

 

6 komment

Címkék: buli 2008 zp vittula

A bejegyzés trackback címe:

https://trendyandwendy.blog.hu/api/trackback/id/tr23758951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

verespalne 2008.11.10. 09:33:02

1. a gumimacik a mélyhűtőben inkább csak keményedtek, bár való igaz, nőttek is. lejjebb tettem őket egy szinttel, de megvallom gyomorforgató abba belegondolnom, hogy a disznózselatinból készült gumedlik a vodkában ázva mit is választhatnak ki magukból, mert a körülötte lévő vodka egy nagy adag takonnyá lett.

2. ismétlem: a vodkabombát a vera a bomba üvegéből itta, le is kellett inni belőle, hogy a vodát bele lehessen önteni.

wááá 2008.11.10. 13:33:50

komolyan mondom, megfájdult a fejem a faszságtól...
bombás üvegbe önteni, meg inzulinos tűvel dinnyébe adagolni, ez már több a soknál. miért nem néztek inkább tévét?!

verespalne 2008.11.10. 15:30:23

kedves wááá, ebben a kecóban, ahol voltunk pl nincs tévé. vagyis készülék van, adás nincs.

boni · http://theoneandonly.freeblog.hu 2008.11.10. 23:55:15

akkor nemisigaz hogy a tv ol butit es nyomorba... mert inkabb a tv hianya :)
mindenesetre szoljatok ha kesz a gumimaci

wendy 2008.11.12. 22:23:50

de a tw öl butít és nyomorba dönt!
hahaha

dokitomi 2008.11.29. 11:20:36

Vittula jó, érteeem? Nagyon jóó! :)
süti beállítások módosítása