HTML

We Are The Disco

ahol trendy és wendy, oda kell menni

***LADIES NIGHT ***
November 28.@Ibolya Presszó

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (23) 2009 (7) 2010 (3) amber smith (1) basszameg (1) béla (1) belányi (3) brúszvillisz (1) buli (28) chachacha (1) che sudaka (1) corvintető (6) csaj (1) csajbuli (1) dj (1) fogasház (1) gd (1) gödör (2) gumipop (1) hajó (2) hálaadás (1) hangmás (1) hb (4) horvátország (1) hs7 (5) ibolya (3) inkei (3) instant (2) johnny drama (1) justice (1) kertem (1) killers (1) kiscsillag (1) kolin (1) kőszeg (1) kraak and smaak (1) ladies night (1) megaházibuli (1) megújító buli (1) moog (2) mozi (1) népipapa (4) nyár (2) pálya (1) pitu (1) poolek (1) quimby (1) soerii (1) spytánc (1) symbol (1) szakítós (1) száund (1) szeparé (1) sziget (3) szilveszter (1) szülinap (5) tack hajó (1) toldi (1) trafó (4) valusek (1) vasaltszendvics (1) vittula (2) zp (3) zsúr (3) Címkefelhő

2008. augsztus 14. - signs of a friendsip

2008.08.15. 16:29 trendy&wendy

na gyerekek, hát azt kell mondjuk egyáltalában nem rossz a sziget, csak egy kicsit fárasztó a rengeteg gyaloglás, de mint trendy találóan összefoglalt az este végén: mivel hetijegyünk van, megengedhetjük magunknak, hogy egyszer korábban hazamenjünk. de ne szaladjunk ennyire előre: nézzük a második napot.

tök korán, már háromkor kimentem a szigetre, mert dídível dolgoznunk kellett, be is vetettük magunkat a sziget irodalmi programjainak tömkelegébe. annyira magával ragadott minket a hangulat, hogy a végén szeszélyes évszakok szintű videókat csináltunk, de azért arra odafigyeltünk, hogy a kájzercsifszre végezzünk. siettem is trendyékhez, akik már bent álltak a tömeg közepén, kábé ezermillió fokban csupa izzadó ember között. ami nem lett volna baj, de sokan büdösek is voltak köztük, ami leginkább anillát akasztotta ki. de engem kárpótolt, hogy kábé mellettem állt a szerelmem, a hs7 gitárosa, igaz egy kicsit fancsali fejjel. amit nem értettünk mert elég jó konci volt-szerintem a rengeteg izzadó ember taszította.



ilyen sanda fejjel állt wendy szerelme
 


a több, mint 1 órás koncert után kiszáradt szájjal rohantunk a szeparéba a pulthoz, én már éreztem a számban a fröcsike csodálatos ízét, ám döbbenetes tömeg és káosz fogadott minket, a pultnál nem viccelünk, kb 30 percet álltunk, és mikor már épphogy sorra kerültünk volna, egy rettenetes bunkó nő megkérdezte, mit kérünk, mondjuk fröcsikét, erre elkezdett sört csapolni vadidegeneknek. wendy már tajtékzott, a nő meg mintha ott sem lennénk, nem reagált semmire. én idegbetegségemben meghúztam a becsempészett laposüvegemet, wendy meg a nőtől kérdezte üvöltve, hogy nem hallatszik a hangja, avégett nem válaszol a kérdéseire. a nő mondta wendynek, hogy hallja, amit mondd, de most nem szolgál ki minket. ekkor észrevettünk egy szabadon hagyott korsó sört magunk elött, és mikor végül megkaptuk a viceházmesterünket, a sört is vittük magunkkal, már csak bosszúbol is, igaz egyikünk se szereti, ezért oda is adtuk inkább eliotnak, aki nagyon szerencsés volt, mert előtte se fizetett a söréért a nagy káoszba. mi meg kb 1 mp alatt magunkba nyomtuk a fröcsit.

 
a kaukázus nem okozott meglepetést, igazából egyikünk sem kedveli igazán (kivéve talán garamté), úgyhogy 10 perc után odébálltunk, és és benyomultunk a wan2színpadhoz a che sudakára , de elég hamar megszomjaztunk, igy wendyvel kimentünk fröcsikéért, ám nem volt erőnk visszamenni, ezért leültünk a kispadra. nemsokára garamté is csatlakozott hozzánk, és véletlenül meghallottuk a mellettünk ülő 2 lány beszélgetését, az egyiknek állítólag megkérte egy újságíró a kezét, de nemet mondott, mire garamté odaszólt, hogy megkérdezheti-e ki volt az az újságíró. mondtott is a lány egy nevet, de soha nem hallottunk róla, kiderült valami dunaújvárosi lapnál van, majd mikor elkezdtük vágni a pofákat (igazából nem tudom, miért) a lányok megsértődtek és odébbálltak. a tömegben hirtelen feltűnt rég nem látott vargasándorunk, akivel ha jól emlékszem mi nem is beszéltünk, csak az anilla.
 
ilyen fejjel üldögéltünk miközben a többiek a chesudakán ugráltak
 
aztán irány vissza a színpadhoz, kraakandsmaakra, amit eddig nem ismertünk, de egyből megszerettünk. wendyt teljesen megbabonázta az énekes csaj, egyből szerelmes lett beléje. a nőről igazából nem lehetett eldönteni, hogy nigger vagy sem, tutuval fogadtak is 5 túrórudiban, főleg mivel wendy nevetségesnek tartotta, hogy nem látja a tutuka, hogy a nő csak barna bőrű, de nem feka. közelebb menve tutuka is elismerte a tévedést, majd wendy anillával csináltatott ötezer képet a nőről, hadd csodálhassa majd később is. persze anilla még nem töltötte le a képeit a gépére, de szerencsére itt vannak frikille nagyszerű fotói, közülük is kedvenc:
 
 
 
a koncert után én már éreztem, hogy a lábaim kezdek ólomoszloppá válni, de gondoltuk, megnézzük még a partyarénát, és onnan indulunk is haza. ám az odavezető úton elhagytuk valahogy a rokont, és míg wendy elment megkeresni, anillával felfedeztünk egy csodálatos kis boltot, ahol szuper gyöngyök, karkötők meg nyakláncok voltak. órákig válogattunk, nézelődtünk, ordibáltunk, és randariloztunk, mint a gyerekek, majd mikor már éreztük, hogy igen kínossá vált az ottlétünk a pénztárhoz járultunk, ám előtte wendy talált egy csodálatos kis medaliont, ami 25, azaz huszonöt forintot kóstált, gyorsan vettünk is egyet-egyet mind a hárman, fűztük a damilra és mint valami kis gégemikrofonok, ott fityegtek a nyakunkban barátságunk jelképei. bár trendy nyöszörgött, hogy neki nagyon kényelmetlen a lánc, anillával mondtuk, ha leveszi, az mindennek a végét fogja jelenteni. (reméljük holnap képeket is tudunk mutatni a kisbabás medalionokról.)

kis ékszereinkkel a nyakunkban végre eltámolyogtunk a partiarénába, ahol egyszerűen soha nem tapasztalt meleg, pára és bűz fogadott minket, trendyvel szabályos sokkot kaptunk, csak azt tudtuk ismételgetni, hogy mi lesz itt a justice alatt? anilla meg mint egy kis duracellnyuszi indult befele a vitalikra, mi csak intettünk, hogy nekünk ez bizony sztornó. valahogy kikászálódtunk, elkúsztunk a sátorhoz, kivettük a cuccokat, és hívtunk egy taxit de hiába. kiérve a molkútkoz sosem látott káosz fogadott minket. minden élő ember összevissza ugrált ki és be a taxikból, a soförök már meg se kérdezték milyen névre lesz, bárhova bemondhattuk a nevünket. majd félórás szarakodás és szenvedés után végre találtunk egy autót, ami elvitt minket és ekkor jöttünk rá, hogy bár azt hittük korán hazamegyünk a szigetről, három óra is jócskán elmúlt mire valahogy hazaértünk.

1 komment

Címkék: sziget buli 2008 hs7 kraak and smaak che sudaka

A bejegyzés trackback címe:

https://trendyandwendy.blog.hu/api/trackback/id/tr30617553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vl 2008.08.15. 16:57:13

gondolkoztam, honnan olyan ismerős a luddita Móki fellépő ruhája, de most rájöttem: wendy néz ki így a fejlécben! csodás!
süti beállítások módosítása