HTML

We Are The Disco

ahol trendy és wendy, oda kell menni

***LADIES NIGHT ***
November 28.@Ibolya Presszó

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (23) 2009 (7) 2010 (3) amber smith (1) basszameg (1) béla (1) belányi (3) brúszvillisz (1) buli (28) chachacha (1) che sudaka (1) corvintető (6) csaj (1) csajbuli (1) dj (1) fogasház (1) gd (1) gödör (2) gumipop (1) hajó (2) hálaadás (1) hangmás (1) hb (4) horvátország (1) hs7 (5) ibolya (3) inkei (3) instant (2) johnny drama (1) justice (1) kertem (1) killers (1) kiscsillag (1) kolin (1) kőszeg (1) kraak and smaak (1) ladies night (1) megaházibuli (1) megújító buli (1) moog (2) mozi (1) népipapa (4) nyár (2) pálya (1) pitu (1) poolek (1) quimby (1) soerii (1) spytánc (1) symbol (1) szakítós (1) száund (1) szeparé (1) sziget (3) szilveszter (1) szülinap (5) tack hajó (1) toldi (1) trafó (4) valusek (1) vasaltszendvics (1) vittula (2) zp (3) zsúr (3) Címkefelhő

2009. júnusz 12. péntek - Óh, Mr. Alkohol!

2009.06.12. 22:23 .:tw:.

Tegnap a Symbolban ráébredtünk, azaz anilla ráébresztett minket, hogy mennyire jó trendywendy poszt lehetne az estéből. Mitagadás bennünk is többször felmerült már, hogy nem kéne veszendőbe hagyni kis naplónkat, hiszen lehet csak mi olvassuk, de akkor is megéri. Csakhát bizony történt velünk egysmás az utóbbi hónapokban, trendy például kivándorolt, majd visszatért, wendy meg csak ült és várt.

De aztán eljött május 29-e amikor is újra hallgathattuk MAGYARORSZÁG legjobb zenekarát és kezdett ereinkben újra csörgedezni a bugi, és tudtuk, ahogy wendy mondta - akit visszatérve madridi útjából elkapott a mediterrán életérzés - ez egy krézi nyár lesz.

Bár strandra még nem járunk, mert kurvahideg van, attól még tudjuk, hol van buli a városban. Példának okádék anilla jóvoltából lehetőségünk volt eljutni a fantasztikus fent említett szórakoztató komplexumba, ahol elvileg sok sok sok koktél és symbol falatkák vártak minket, vip vendégeket. Ebből a koktél helyett tiszta vodka és álmás bákárdi szprájttal és viszki valósult meg, a falatkák helyett pedig nyúlkaja volt a menü. De nem is bántuk, hiszen legalább beleillet a keményítőnapunkba - ugyanis mindahányan szigorúan csináljuk a 90napos elválasztó diétát, amit csak az alkholfogyasztásunkban szegünk meg. De ennyi öröm mindenkinek jár az életben!

Naszóval szakadó esőben kibumliztunk óbudára, ahol már javában gyűlt a nép, nem is értettük, hogy emberek KÉTEZER forintot hogy képesek áldozni egy ilyen eseményért, főleg az ilyen válságos időkben. Az eseményen, amit szándékosan nem mondjuk meg mi volt, olyan sztárok tették tiszteletüket, hogy egy idő után csak lestünk, hogy milyen csodás helyre csöppentünk, anilla meg is jegyezte percenként: Na, hova hoztalak!

Kezdődött a koktélpultnál, amikor wendy odalépve folyamatosan bökörészett, hogy nézzem már a mixerfiút, mert annyira ismerős neki, hogy vagy csoporttársunk volt, vagy valakinek a valakije lehet, de hogy biztos, hogy már találkoztunk vele. Majdnem oda is lépett hozzá, azzal az ósdi dumával, hogy szia, mi valahonnan ismerjük egymást! de mielőtt ez megtörtént volna, szerencsére én rögtön észbekaptam, hogy ez nem egy ismerős a múltból, hanem ez maga KERTÉSZ BOTOND, alias Hári Richárd, Magdus anyus onokája. ekkor wendy kicsit elvonult a salátákhoz és elgondolkodott magán.

Pisilésből visszatérve katka, anilla és trendy golyózó szemekkel álltak és mutogattak maguk mellé, katka meg is jegyezte, hogy hálaégnek itt van a mentős, ha valakivel gond lenne. én oldalra nézve csak egy szétszolizott, kigyóbőr cipős fehéringes, cápafogas ezüstkarkötős kicsit kopinger alakot láttam, aztán az arcába nézve nem úgy mint Kertész Botondnál, azonnal tudtam, hogy ez nem más, mint Győrfi Pál, az OMSZ szóvívője. Nem is győztünk csodálkozni, de abban a pillanatban megkezdődött a nagy sorsolás, amit anilla általános iskolai osztálytársa, Végvári Tibi vezetett, bár mi kis kavarás miatt azt hittük, hogy anilla osztálytársa a szintén jelen levő Fekete Dávid volt. Nem is értettük, miért titkolta el eddig és hogy lehet, hogy ez a kis nyikhaj velünk egy koraszületésű.

A töménytelen mennyiségű elfogyasztott alkohol végett igencsak maródott a gyomrunk, a nyúlkaja se sokat segített a savat enyhíteni, így megörültünk, amikor megérkeztek a szőlőlevélbe csomagolt rízsfalatkák (keményítőnap ugyebár), ám mindenkinek csak egy-egy jutott, ezért úgy döntöttünk, megnézzük a fenti részleget, maradt-e ott valami szilárd tápanyag. Felérve a tányérok mellett egész este szobrozó és a forma1ről beszélgető öreg férfi odaszólt wendynek, hogy Nincs kaja..., azt hiszem ez mindent elmond az állapotunkról. Bár trendy beledobott a táskájába egy szelet kenyeret és percenként lecsippentett egy kis galacsint, az éjfélhez közeledve pedig azt mormolta, Mindjárt itt a szénhidrát nap, ehetem a kenyeret....

Állapotunkból és az embertömegből arra következtettünk, hogy már hajnali 3 felé járhat az idő, pedig mint kiderült, csak fél12 volt, amikor feltűnt a színen a TABUTV kamerája. És katka arcát bevilágítva a riporter máris kérdezgetni kezdte. Mivel mindahányan elmenekültünk a kamerát meglátva, nem tudjuk, mit nyilatkozott katka, de érdemes figyelni majd a TabuTv műsorát a napokban.

Volt még tombola is, amelyben kurvajo ARANY 24 karátos motorola mobilt lehetett nyerni, de persze hiába volt csuriba a kezünk, szart se nyertünk.

Innentől az események, jobban mondva, annyira részegek lettünk, hogy nem tudjuk, hogy álomképként, vagy a valóságban is megjelent ott Barátok Közt Zsuzsa, JoshésJutta Josh, Király Viktor, Kefír, Kozmix Lala és Roni vagy Barbie, azt nem tudjuk, meg a Gáspár Laci, akinek kiderült aznap szintén szülinapja van. És bár magunkhoz képest korán távoztunk, mégsem jutott nekünk goodbye pack, így csak az utcán osztott ötezer forintos limuzin kupont szereztük meg, bár azt nem tudjuk, mi a szart csinálunk majd vele.

3 komment

Címkék: buli 2009 symbol

A bejegyzés trackback címe:

https://trendyandwendy.blog.hu/api/trackback/id/tr551181879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

verespalne 2009.06.13. 00:45:22

győrfi pál mondta a barátjának: kezdek nagyon részeg lenni, barátja válasza: ki kell használnod ezt az estét

tutuka · http://kockagyar.hu 2009.06.15. 10:30:18

hát én ezt a népi papát soha nem fogom megérteni.

mvmv 2009.06.24. 07:14:23

csak most volt erkezesem elolvasni es meg kell hagyni, ti vagytok a kedvenc blogom!
süti beállítások módosítása