HTML

We Are The Disco

ahol trendy és wendy, oda kell menni

***LADIES NIGHT ***
November 28.@Ibolya Presszó

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (23) 2009 (7) 2010 (3) amber smith (1) basszameg (1) béla (1) belányi (3) brúszvillisz (1) buli (28) chachacha (1) che sudaka (1) corvintető (6) csaj (1) csajbuli (1) dj (1) fogasház (1) gd (1) gödör (2) gumipop (1) hajó (2) hálaadás (1) hangmás (1) hb (4) horvátország (1) hs7 (5) ibolya (3) inkei (3) instant (2) johnny drama (1) justice (1) kertem (1) killers (1) kiscsillag (1) kolin (1) kőszeg (1) kraak and smaak (1) ladies night (1) megaházibuli (1) megújító buli (1) moog (2) mozi (1) népipapa (4) nyár (2) pálya (1) pitu (1) poolek (1) quimby (1) soerii (1) spytánc (1) symbol (1) szakítós (1) száund (1) szeparé (1) sziget (3) szilveszter (1) szülinap (5) tack hajó (1) toldi (1) trafó (4) valusek (1) vasaltszendvics (1) vittula (2) zp (3) zsúr (3) Címkefelhő

2008. augusztus 20. szerda - szent királyunk ünnepe

2008.08.27. 09:58 .:tw:.


ezt a képet munkvera csinálta rólunk még a szigeten és azért tettük be, mert bár hülyén, de végre nem a szokásos módon nézünk ki rajta. bár lehet a szokásnál kéne maradni.

 

a sziget után 2 napig megmozdulni sem birtunk, szegény wendyt meg el is kapta a szigetbetegség. a csodálatos nemzeti ünnepünk napjára megbeszéltük, hogy megnézzük a kertem nevű helyet, de kizárólag a tűzijáték után, mert eleve nem nagyon szeretjük a tömeges megmozdulásokat, amikor több ezer ember nyomul kint az utcákon, de ez a tűzijátékos dolog kifejezetten hergelt minket, olyannyira, hogy még a tv-n nézve is idegrohamot kaptunk. wendy gyalog volt kénytelen baktatni az otthonához az átöltözés végett, mert az egész margit hídon ömlöttek az emberek, ő meg ezt elfelejtette. így esett, hogy a margit híd budai hídfőjénél, konkrétan a match előtt látott két nőt, akik a lakásukből lehozott székeiken ültek és figyelték VOLNA a tüzijátékot, ha lehetett volna látni onnan bármit is. hülyék az emberek, ez a lényeg. végül eljutottunk a kertembe, ami nem egy nagy cucc, elég olcsó, és 300ft-ért bármennyit vehetsz a savanyúból. (legalábbis wendynek ezt mondta a pultos legény)

és mivel eléggé fáztunk, meg ismerős arcot sem láttunk, kivéve birkát, akit egy fa mögött megbújva vettünk észre, eleinte csak azt hittük egy hasonmása, majd többször elkurjantottuk a nevét, míg végre észrevett minket, kedvesen oda is jött hozzánk, vele is megállapítottuk, hogy mennyire botrány ünnep ez az aug 20,  majd bepattantunk egy taxiba, mert linyókata már megbeszélte zsuzsával, hogy megyünk a korvintetőre. trendy csak a liftből kiszállva döbbent rá, hogy szerda, azaz rivájnd van, és hihhhetetlen mennyiségű gyerek szaladgált fel és alá. szerencsére a tetőn magán nem volt annyi tini, ellenben ott volt kinga és bpeter.

kinga állapota enyhén szólva is kritikus volt, mivel bpeter elmondása szerint kb egy üveg vodkát ivott meg, ezért a tetőn már csak kólalájtot rendelt, de abból minimum tizenötöt, percenként fordult oda hozzánk, hogy vegyünk neki egyet. közben játszottunk a jágeres nyereményjátékon, egy kis golyót kellett betetriszezni egy körbe, vagy micsoda, a lényeg, hogy wendy nyert és választhatott egy ajándékot. elsőnek kezébe nyomtak egy idióta sapkát, de amikor húzta a száját kapott helyett egy csodás műbőr karkötőt, igazi menő jágeres hímzéssel, boldogan fel is csatolta, de egy percen belül már szét is mállot az ékszer.

bpeter is sokat ivott, de ez nem tántorítottta el attól, hogy folyamatosan rendelje a további vodkákat és pálinkákat, pertut ivott a csapossal, aztán még benyomott valami viszkit is és órákig magyarázott nekünk, amiből csak annyit jegyeznénk meg, hogy tanultunk egy új kifejezést: a tisztán szexen alapuló laza viszonyt, ami főleg kollegák között alakul ki, úgy nevezik: biznisz klász.

ezzel a tudással dönöttünk úgy, hogy ideje hazamenni, taxit hívtunk, közben kinga iszonyú ideges lett és a lépcsőn lemenve minden embert elküldött a picsába "miért állnak itt, miért áll mindenki, miért ilyen szerencsétlen az összes ember, mit hiszel merre kell menni, egyenesen kell menni te idióta" jobb is volt tehát, hogy szépen hazament mindenki az otthonába lepihenni.

2 komment

Címkék: buli 2008 corvintető kertem

A bejegyzés trackback címe:

https://trendyandwendy.blog.hu/api/trackback/id/tr31635362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.08.27. 13:54:24

bezzeg az soha nincs benne, ha velem találkoztok. meg is vagyok kicsit bántva.

.:trendy:. 2008.08.27. 17:24:28

birka kedves, benne vagy!
süti beállítások módosítása