HTML

We Are The Disco

ahol trendy és wendy, oda kell menni

***LADIES NIGHT ***
November 28.@Ibolya Presszó

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (23) 2009 (7) 2010 (3) amber smith (1) basszameg (1) béla (1) belányi (3) brúszvillisz (1) buli (28) chachacha (1) che sudaka (1) corvintető (6) csaj (1) csajbuli (1) dj (1) fogasház (1) gd (1) gödör (2) gumipop (1) hajó (2) hálaadás (1) hangmás (1) hb (4) horvátország (1) hs7 (5) ibolya (3) inkei (3) instant (2) johnny drama (1) justice (1) kertem (1) killers (1) kiscsillag (1) kolin (1) kőszeg (1) kraak and smaak (1) ladies night (1) megaházibuli (1) megújító buli (1) moog (2) mozi (1) népipapa (4) nyár (2) pálya (1) pitu (1) poolek (1) quimby (1) soerii (1) spytánc (1) symbol (1) szakítós (1) száund (1) szeparé (1) sziget (3) szilveszter (1) szülinap (5) tack hajó (1) toldi (1) trafó (4) valusek (1) vasaltszendvics (1) vittula (2) zp (3) zsúr (3) Címkefelhő

2009. november 28. - We are the world - Blondies vs Brunettes

2009.12.07. 15:21 .:tw:.

Na, hát ez is megvolt. Életünk legMENŐBB estéjén vagyunk túl.
Az úgy kezdődött, hogy ozzi fejéből kipattant, mekkora bulit lehetne csinálni, ha csajok dj-znének a matek márk bulisorozatán az Ibolyahitsen. A koncepció pedig szőkék barnák ellen lenne, meg persze meglenne a nagy alkalom, amire végülis mindig is vágytunk, hogy trendy és wendy a dj pult mögött is bemutatkozzon.

Nagyon készültünk az eseményre, még dj tanfolyamra is eljártunk! (na nem azokra a nyomikra, mint amiket a pestiestben hirdetnek dj mittudoménkivel), hanem mentorunk, személyesen matekmárk készített fel minket - ez nekünk külön azért fannntasztikus, mert '76-ban még az ő zenéjére roptuk az eltés holdudvarban, és dj belányi mellett ő volt a mi igazi favoritunk, márcsak a neve végett is. Márk gondos apukaként mindent megtanított nekünk, és egy percig sem volt ideges, ha fogyi kérdéseket tettünk fel, márpedig fogyi kérdések voltak dögivel, azt elhihetitek.


 

Összeállt tehát a csapat: a szőkék: mlili aka dj ingrid, munkvera aka dj pippen és anilla aka dj libor, a barnák, azaz feketék pedig xéni aka dj hirosima, trendy aka dj veron és wendy aka dj wenya. A dj próbák mellett voltak komoly megbeszélések, tervezgetés, a helyszín bejárása, kellékek beszerzése.

A legnagyobb gondot azonban az öltözékünk kiválasztása jelentette, pontosabban az, hogy milyen stílus/irányzat/személy jellegeit képviseljük magunkon. anilla persze rögtön ugrott, hogy ő ladyhawke lesz, nekem nagy nehezen beugrott nellyfurtado, a maneater klipből, amikor atlétában és kutyákkal rohangászik, de szegény wendynek bénábbnál is bénább alakokat mondtunk, már majdhogynem AMY WINEHOUSENAK és SAKIRÁNAK öltözött, amikor is egy nappal a buli előtt megvilágosodott, hogy hát ki más lehetne, mint Lovefoxx. elvégre van ezüst converse, cicagatyája, már csak vmi menő kabát kellett hozzá.

Felkerestük tehát szabóveszéjes áront, hogy adjon nekünk jófajta cuccokat, anilla kapott is egy szuper körtkóbén pólót meg hozzá inget, trendy egy szürke szegecses bőrjakót, magam pedig egy tökkkéltes lila-piros-sárga-kék-zöld bőrkabátot, ami kb pont olyan, amint amiben lovefoxx szokott ugrálni. szabóáron annyira kedves volt, hogy még egy porszívót is adott trendynek, mert valamiért hegyekben álltak nála otthon a porszívók, trendy meg mióta elköltözött havonta kéri kölcsön a szüleitől az övékét, hogy takarítani tudjon. így nagy csomag ruhával és trendy kezében a porszívóval boldogan tipegtünk haza. és még ami külön nagyon vicces, hogy otthon belenyúltam a menő bőrjakó zsebébe, és egy félbehajtott kólinmárkos névjegy volt benne, rajta navigátorattila emailcímével, úgyhogy tényleg nekem rendeltetett az a kabát.


Péntek este ki se mozdultunk, összeraktuk a tracklistünket, és wendyvel kb úgy éreztük, mintha a legdurvább vizsgánkra készülnénk, folyamatosan konzultáltunk egymással a csetten, ki hol tart, ki mennyit játszik a számokból, meghogy hogy lesz a cd-re írás, stb. Kb tényleg megboldogult egyetemi éveink köszöntek vissza, csak akkor még ugye matávtelefonon ment a terefere.


 

Szombaton kipattantam az ágyból, gyors ebéd majd délután anillával felmentünk nikikéhez, hogy elkészítse szuper sminkünket+hajunkat, nem adtunk esélyt semmilyen véletlenre, nem csúszhatott be semmi gikszer, nikike meg ugye profi: csodás göndör hajat csinált tehát anillának, nagy sötét ladyhawke szemekkel, nekem meg kiegyenesítette hajam és olyan színes szemet festett nekem, mint a kabátom. Trendy nem jött a szépségszalonba, hát meg is lett az eredménye, mert a szerinte fakó barna haját gondolta kicsit felfrissíti, vett is gesztenyebarna hajszínezőt, hát nem hollófekete lett szerencsétlennek a haja? így most már tényleg három fekete állt ki a szőkék ellen.

A buli azt gondoltuk igencsak nehezen indul be, mert tízkor csak lézengtek az emberek. persze ilyenkor nehéz belegondolni, hogy mi magunk is éjfélnél előbb aligha jelenünk meg buliban, ugyhogy iszogattuk az itókánkat és meg egy-egy utolsó csekkolást tettünk a számaink sorrendjében, amikor azt láttuk, hogy kezdenek szivárogni az emberek, de valamilyen FURCSA okból csak pasik jönnek.

Aztán olyan 11 fele kezdett megtelni a hely és mire xéni a szettje közeépre ért, már alig lehetett a pulthoz férni. És akkor elszabadult a pokol: hihetetlen tömeg lett hirtelen, sokan be se fértek, az utcán buliztak, az este egy pontján a pultosok feladták, elfogyott a poharuk és műanyagba kellett mérjenek, többen a szomszédos kisboltokba és kocsmákba mentek át inni és pisilni, mi meg csak nyomtuk és nyomtuk a számokat, nem számított a hetven fok, a füst, a tömeg, a káosz, csak az, hogy mennyire kurva menő ez az egész. reggel ötig ment a dizsi, ekkora már csak anilla és én nyomtuk a zenét, majd felvettük életünk első dj gázsiját, 4 rugót, amiből bizony nem hazataxiztunk, hanem jól zsebrevágva hazacsámpáztunk a metróval, másnap pedig sajgó lábbal de boldogan ébredtünk: ÚJ KORSZAK KEZDŐDÖTT.



 

1 komment

Címkék: dj 2009 ibolya csajbuli

A bejegyzés trackback címe:

https://trendyandwendy.blog.hu/api/trackback/id/tr601580483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bèla 2009.12.08. 01:46:16

jol hnagzik, na majd legkozelebb el is latogatok
süti beállítások módosítása