HTML

We Are The Disco

ahol trendy és wendy, oda kell menni

***LADIES NIGHT ***
November 28.@Ibolya Presszó

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (23) 2009 (7) 2010 (3) amber smith (1) basszameg (1) béla (1) belányi (3) brúszvillisz (1) buli (28) chachacha (1) che sudaka (1) corvintető (6) csaj (1) csajbuli (1) dj (1) fogasház (1) gd (1) gödör (2) gumipop (1) hajó (2) hálaadás (1) hangmás (1) hb (4) horvátország (1) hs7 (5) ibolya (3) inkei (3) instant (2) johnny drama (1) justice (1) kertem (1) killers (1) kiscsillag (1) kolin (1) kőszeg (1) kraak and smaak (1) ladies night (1) megaházibuli (1) megújító buli (1) moog (2) mozi (1) népipapa (4) nyár (2) pálya (1) pitu (1) poolek (1) quimby (1) soerii (1) spytánc (1) symbol (1) szakítós (1) száund (1) szeparé (1) sziget (3) szilveszter (1) szülinap (5) tack hajó (1) toldi (1) trafó (4) valusek (1) vasaltszendvics (1) vittula (2) zp (3) zsúr (3) Címkefelhő

2009. február eleje - eddig kb. ezek történtek

2009.02.10. 16:25 .:tw:.

megvagyunk, jól, rosszul, csak írni nincs erőnk. azért összeszedtük, mi minden történt velünk az utóbbi időkben:

- volt a filmszemle, amin a legjobban vártuk wendy szerelmének, simonnak a filmjét, amiben ráadásul meg rikárdó huga, nórika is szerepelt. mindkettőjükre nagyon büszkék vagyunk

- voltunk a toldiban fergeteg partin, amiről csak azért nem írunk, mert bár megvallom én is elég sokat ittam, wendy meg még annak a százszorosát, így aztán nem annyira emlékszünk a dolgokra. wendy azóta máshogy áll az alkoholhoz, ugyanis míg én jobbnál jobb filmeket bámultam, ő rikárdóval találkozott és felhajtott a nagydióban két vodkát, majd átmentek a csendesbe, ahol szintén benyomott kettőt majd felnyomultak wendy melóhelyére, ahol lecsúszott két mézespálesz, és a toldiba már egy félig üres üveg borral érkezett, igencsak keresztbe álló szemekkel. az este további részét inkább nem részleteznénk. 

- aztán másnap a kisverebes filmje teljesen felőrölt minket, utána volt két szabad óránk az adásig, így rikárdóval és trendyvel el akartunk menni a moszkvára enni valamit, én ajánlottam is a ping kinai éttermet, de rikárdó szerint drága, trendy szerint meg fosató, úgyhogy akkor célba vettünk egy másik kínait, de ott meg csak húsos kaják voltak, aztán trendy meg már falafelt akart enni, úgyhogy javasolta a szerájt, én meg bár a marximban akartam pizzázni, ott sokat kellett volna várni, így végül a szeráj mellett döntöttünk, ahol mint kiderült rikárdó még soha nem járt (!!), hatalmas felfedezések voltak neki az ottani kaják. ekkor már tök sok időt elbolyongtunk, és kellett vissza mennünk a kongresszusiba, úgyhogy a gyors kajálás után, futottunk a villamos után, és ekkor történt meg az este legeslegjobb pillanata, mikor rikárdó lemaradt a megállóban álló, nyitott ajtajú kombinóról, csak állt és nézett utána tátott szájjal.

- szombaton meg voltunk népipapán, már ugyebár nagyon vártuk az évi rendes koncit, és nem csalódtunk persze. előtte még azért betértünk a korvindrinkbe, ahol megismert minket a jófej pultoscsaj, meg is jegyezte, hogy rég látott minket, és már töltötte is a szokásos vodka adagunkat.
a koncert után kevinnel boldogan üdvözöltük egymást, el is cseverésztünk mindenféle jóról, de mivel már elég öregek vagyunk, wendy meg most már az alkoholra is odafigyel, magunkhoz képest hamar léptünk, frikille jött velünk, vettünk hártyát, azaz frikille meghívott minket rá

-következő hét csütörtökén, azaz most február 11-én volt trendy 27. születése napja, fejlámpát és money beltet kapott, az majd később kiderül, hogy miért, megtapsoltuk és még édesanyját is felhívtuk, hogy mesélje el a telefonban, milyen volt az a nap, mikor trendy született. ehhez kapcsolódóan játszottuk azt, hogy megnéztük, ki milyen sztárral született egy napon, de mindig az derült ki, hogy rikárdó kevin costnerét nem veri senki. az este másik attrakciója a secret sender 6000 volt, aki tudja, hogy mi ez az tudja, nem magyarázzuk, csak annyit mondunk, hogy megnéztük ki milyen szerelemmel viseltetik a másik iránt, anitának mindenki felé egy szív jött ki, tehát ez most már biztos, hogy neki nincs szíve, wendy tíz szívvel szereti rikárdót, de rikárdó őt csak egyel (rikárdó ezután azt ordítozta, hogy a secret sender tényleg az igazságot mutatja). aztán mivel másnap jómunkásember módjára mindenkinek dolgozni kellett mennie, elég hamar asztalt bontottunk.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szülinap buli toldi 2009 trafó inkei népipapa

A bejegyzés trackback címe:

https://trendyandwendy.blog.hu/api/trackback/id/tr78934942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása