HTML

We Are The Disco

ahol trendy és wendy, oda kell menni

***LADIES NIGHT ***
November 28.@Ibolya Presszó

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (23) 2009 (7) 2010 (3) amber smith (1) basszameg (1) béla (1) belányi (3) brúszvillisz (1) buli (28) chachacha (1) che sudaka (1) corvintető (6) csaj (1) csajbuli (1) dj (1) fogasház (1) gd (1) gödör (2) gumipop (1) hajó (2) hálaadás (1) hangmás (1) hb (4) horvátország (1) hs7 (5) ibolya (3) inkei (3) instant (2) johnny drama (1) justice (1) kertem (1) killers (1) kiscsillag (1) kolin (1) kőszeg (1) kraak and smaak (1) ladies night (1) megaházibuli (1) megújító buli (1) moog (2) mozi (1) népipapa (4) nyár (2) pálya (1) pitu (1) poolek (1) quimby (1) soerii (1) spytánc (1) symbol (1) szakítós (1) száund (1) szeparé (1) sziget (3) szilveszter (1) szülinap (5) tack hajó (1) toldi (1) trafó (4) valusek (1) vasaltszendvics (1) vittula (2) zp (3) zsúr (3) Címkefelhő

2008. június 26. csütörtök - szülinapi zsúr

2008.07.01. 10:03 .:tw:.

hihhhetetlen gyorsan megy az idő, nem elég, hogy már július van, múlt hét csütörkön volt a szakitós 1 éves szülinapja. katkával és sárival korábban érkeztünk, hogy segítsünk anillának felfújni, pontosabban héliummal feltölteni a több száz lufbalunt. nagy nehezen kiszedtük a dobozból a palackot, újra és újra elolvastuk a használati utasítást, de sehogy sem tudtuk nyomatni a gázt. dőlt rólunk a víz, a vendégek már gyülekeztek, mi meg ott álltunk értetlenül. és a legjobbkor érkezett szósölprincessz a helyszínre, aki kb 3 mp alatt megoldotta a dolgot. (rájött a balunfujó titkára). a sima lufikat könnyedén fújtuk, csak szegény nyuszi alakúakkal volt a gond, mert azokat sehogyan sem lehetett normálisan felfújni, anélkül, hogy ne egy amorf valami legyen belőlük. épp hogy megvoltunk, már rohantunk is meccset nézni, és nagy örömünkre a drága spanyoljaink bejutottak a döntőbe.

mire visszamentünk a zsúr helyszínére a valusek hozta ömlesztett pólók gyönyörűen összehajtva, méret és szín szerint csoportosítva sorakoztak. kiderült wendy volt, aki bár munkája miatt kicsit késve érkezett, ám előtört belőle butikos ruhahajtogató múltja, ami igazán nagy segitség volt mindenki számára. - itt meg kell osszam veletek, mit éreztem, amikor megláttam azt a rengeteg pólót, azt hiszem nekem a retrcokban egy szoftvert építettek az agyamba, amely minden alkalommal elindul, ha nem otthoni környezetben, eladásra kínált ruhákat látok, amik össze vannak gyűrve, be kell valljam a múltkor a springfieldben is összehajtottam pár trikót. szóval ilyenkor muszáj vagyok méret szerint sorbahajtogatni és felcimkézni őket.

kint a teraszon tutukával csináltunk még néhány közös képet, a hajnali utazása előtt (persze rólunk az ezredik ugyanolyan, katt a képre, ott a többi)

 

majd puskárkrisztiánnal elegyedtünk szóba, de azt, hogy vajon miről is beszélgettünk teljes homály fedi. - nekem, wendynek nem annyira, én emlékszem, hogy az életről beszélgettünk, tisztán emlékszem.

és a tömeg meg a fröcsike, ismét meghozta a hatását, káosz, keveredés, járkálás fel-alá, mig teljesen kimerülve, végül a hazamenetel mellett döntöttünk. elvégre még csak csütörtök volt.

Szólj hozzá!

Címkék: szülinap buli 2008 corvintető zsúr szakítós

A bejegyzés trackback címe:

https://trendyandwendy.blog.hu/api/trackback/id/tr49547335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása