HTML

We Are The Disco

ahol trendy és wendy, oda kell menni

***LADIES NIGHT ***
November 28.@Ibolya Presszó

Utolsó kommentek

Címkék

2008 (23) 2009 (7) 2010 (3) amber smith (1) basszameg (1) béla (1) belányi (3) brúszvillisz (1) buli (28) chachacha (1) che sudaka (1) corvintető (6) csaj (1) csajbuli (1) dj (1) fogasház (1) gd (1) gödör (2) gumipop (1) hajó (2) hálaadás (1) hangmás (1) hb (4) horvátország (1) hs7 (5) ibolya (3) inkei (3) instant (2) johnny drama (1) justice (1) kertem (1) killers (1) kiscsillag (1) kolin (1) kőszeg (1) kraak and smaak (1) ladies night (1) megaházibuli (1) megújító buli (1) moog (2) mozi (1) népipapa (4) nyár (2) pálya (1) pitu (1) poolek (1) quimby (1) soerii (1) spytánc (1) symbol (1) szakítós (1) száund (1) szeparé (1) sziget (3) szilveszter (1) szülinap (5) tack hajó (1) toldi (1) trafó (4) valusek (1) vasaltszendvics (1) vittula (2) zp (3) zsúr (3) Címkefelhő

2008. október 24. péntek - la boum

2008.10.25. 21:32 .:tw:.

a négynapos szünet első estéjét otthon töltöttük, a jobbnál jobb televíííziós műsorok társaságában, meghát testben és lélekben is készültünk a péntekre. 

megvallom elfelejtettem, wendy egyik kis kolleganőjének, anninak a lakásavató buliját, úgyhogy megbeszéltem garamtével az instantot, de aztán wendy jól leszúrt- tök jogosan- hogy még az iméljére is válaszoltam, és minek beszélem meg garammal az insit, amikor egy szuper hb-ben dönthetjük magunkba az italt. és így is lett. kb negyed 10-kor érkeztünk, akkor még alig voltak, mi már nyitottuk is ki a szuper másfeles borunkat, amit nem viccelek kb 1 óra alatt majdhogynem megittunk. a kis asztalkákon nagyon szépen meg volt terítve, pogácsák, mogyorók, meg mindenféle finomság, ám mikor wendy felállt, hogy vesz belőle, én megtiltottam neki, mondván éhgyomorra sokkal jobban hat az ital.

trendy még miskolcott a pályaudvaron vett pinyakoládás cigit márkónak, aki mint kiderült utálja ezt az izesitett fajtát, úgyhogy megtartotta magának, egyszer jól jön az még. hát ez most volt. mikor kiálltunk az erkélyre elszivni, kb mindenki körénk gyűlt, hogy mi ez a jó kókuszos illat, és hogy még soha nem láttak ilyet, mi meg úgy adtuk körbe, mintha valami füves cigi lenne.

egyszercsak a másik házigazda, nem anni hanem a barátja szabi odament mindenkihez, kezünkbe nyomott egy-egy poharat, pezsgőt töltött bele, és mondta, hogy valami nagy bejelentésre készül. wendy vicceskedve meg is jegyezte, hogy tán csaknem lánykérés lesz. a fiú egy kicsit elsápadt, majd csalódott arccal mondta, hogy jól lelőtte a poént. még ekkor is azt hittük, hogy viccel de tényleg kiderült, tegnap megkérte anni kezét, az esküvő napját még nem tűzték ki, csak annyit tudni, júliusban lesz. erre persze wendy rögtön mondta, hogy akkor legyen 24-én, mert neki akkor van a szülinapja, milyen jó lesz, a bazinagy lagzin majd azt képzelheti, mindenki az ő köszöntésére jött. szóval, most akkor elvileg mindenki a júl. 24-re készüljön!

szép lassan körvonalazódott az este egyik programja, a divatsó: a szekrényekből előkerültek az előző lakó ruhái, amiket el lehetett vinni, szebbnél szebb nyakkendők és elegánt öltönyök sorakoztak mindenfelé. rikárdó magára is vett egy zakót, amiben úgy nézett ki mint valami hatvanas évekbeli iskolaigazgató, majd a nadrágot is, mindkettő olyan két számmal volt rá kisebb, de a zakó karját feltűrte, a nadrág meg direkt divatos volt így röviden. az egészet egy gyönyörű vitorláshajós nyakkendő tetézte. aztán trendy a wc-ben talált egy cipősszekrényt is, ahol az öltönyökhöz passzoló csodaszép cipők sorakoztak, csak sajna elég kis méretűek voltak. de ez nem akadályozta meg rikárdót, hogy mamuszként az egyiket magára öltse.

egyre többen és többen lettek a buliban, mi meg csak öntöttük magunkba a fröcsikéket, trendy még az insibe is lement garamtéért és birkáért, ott még benyomott valami vodkás cuccot, ami azt hiszem a végső pont volt a teljes tántorgáshoz. egyszer csak azt vettem észre, hogy rikárdó üvölt velem, hogy egy furógeci vagyok, mert odaléptem odatántorogtam, amikor épp egy lányt fűzött, majd trendy kiabált rám, hogy tényleg fúrógeci vagyok, mert megvádoltam, hogy nem is garamékért akart menni az insibe, aztán anilla is csatlakozott, mert szerinte is én vagyok a fúrógeciség prototípusa. ekkor nagyon elszomorodtam, vadidegeneknek fejtegettem, hogy meg akarok változni, majd szép sorban mindenkitől bocsánatot kértem, jobban mondva összeakadó nyelvvel próbáltam bocsánatot kérni. az egész őrületet csak fokozta, hogy mellettem egy kis körben állva öt tarisznyás, nagyhajú, beesettarcú, batikoltpólós bölcsész valami kis különleges hangszerrel (megmondták, h mi de már akkor elfelejtettem) FURULYÁZOTT egy COLDPLAY számra. ez már tényleg csak a pont volt az ín, mert a forgatagból csak arra emlékszem, hogy megérkezett a dini meg a luki, de aztán fordultak is ki, oldalukon trendyvel és garamékkal hogy átmennek a merilinbe a room partyra. én már csak egy taxiba tudtam beszédülni és alig vártam az ágyat.

és igazából itt kb be is fejeződik az este történéseinek elmesélése, ugyanis én semmire, értsd semmire nem emlékszem a merlinből, csak a rengeteg emberre, meg hogy valahogy odajutottam, majd haza. de hogy közben mi történt garammal, akit azonnal elvesztettünk, hány órát voltam a merlinben és micsináltam, az fekete folt.

4 komment

Címkék: buli 2008 instant hb

A bejegyzés trackback címe:

https://trendyandwendy.blog.hu/api/trackback/id/tr5731758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bêla londiner 2008.10.26. 01:39:30

akkor odaat is nagyapartii!
jovo het pentekre esetleg nem tudtok valami jot ajanlani ott a butapesten? (es nem szombatra. vagyis ha szombat nagyonjo, akkor esetleg..)

birka · http://birka.sarok.org 2008.10.26. 07:30:17

Noshát, a Merlinben nem történt semmi különös, te valóban eltűntél és csak néha bukkantál fel a tömegből, mi pedig megismerkedtünk a Joy főszerkijével meg egy másik lánnyal és tulajdonképpen én voltam az, akinek olyan igazi T&W-s estéje volt, mert reggel 7-re értem haza.

trendy 2008.10.26. 16:22:31

béla, a pénteket még nem tudjuk, mindesetre szombaton (nov. 1-jén) szuperszuper buli lesz a trafóban, fellép nagy kedvencünk Soerii & Poolek (ejtsd: Szöri és Pulek), úgyhogy gyere oda, mi tutifix, hogy ott leszünk. itt a link is:
www.trafo.hu/programs/1524

bela 2008.10.27. 15:45:44

hm erdekes zene. kar, hogy mindenfele moogokkal meg zsagerekkel lesz egyutt.. azert meg meggondolom, kosz!
süti beállítások módosítása